2024. 10. 03. csütörtök
Helga
: 400 Ft   : 362 Ft Benzin: 625 Ft/l   Dízel: 687 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kecskemét Airshow 2021

Itt találod az összes cikket a „Kecskemét Airshow 2021” témában!

VIDEÓ - Pilótanők

VIDEÓ - Pilótanők

Hatalmas sikerrel zárult a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató Kecskeméten. A levegőben és szárazföldön egyaránt lenyűgöző programok bebizonyították, hogy a mai Magyar Honvédség már egy modern, ütőképes haderő.
2021. 09. 06., 12:17
Beszámoló - Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató 2021

2013. augusztus 4-én, vasárnap úgy jöttünk ki a Kecskeméti Repülőbázis kapuján, hogy már akkor vártuk a soron következő Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutatót: mindez el is jött 8 évnyi szünet után, nézzük meg milyen programsorozattal várták a szervezők 2021. augusztus 28-29-én a helyszínre kilátogatókat!

2021. 08. 23., 21:17
Megérkeztek a Kecskeméti Repülőnap első résztvevői

Már a mai napon, 2021. augusztus 23-án, hétfőn is volt mit nézni és fotózni a Kecskeméti Repülőbázis környékén, hiszen meg is érkeztek az augusztus 28-29-én megrendezendő Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató első résztvevői. Mutatjuk a fotókat!

2021. 08. 06., 16:03
Utazási információk - Hogyan juthatunk el a Kecskeméti Repülőnapra?

Már csak pár nap maradt hátra az augusztus 28-29-én, Kecskeméten megrendezendő Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutatóig, melyre érdemes mielőbb megtervezni az oda-, illetve visszautat! Nézzük meg, milyen lehetőségek vannak a helyszínre való utazáshoz!

2021. 07. 29., 10:29
Ismerjük meg a Magyar Légierő két Gripen demo pilótáját!

2021. augusztus 28-29-én rendezik meg Kecskeméten a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutatót, melyen láthatjuk majd a Magyar Légierő két Gripen demo pilótáját, Majerik Máté főhadnagyot és Szentendrei Dávid századost.

2021. 07. 28., 16:43
Újabb típusokkal bővült a Kecskeméti Repülőnap programja

Megkezdődött a visszaszámlálás, hiszen 1 hónap maradt hátra a 2021. augusztus 28-29-én, Kecskeméten megrendezendő Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató nyitányáig. Beharangozóként nézzük meg, mit is fogunk látni a két nap alatt!

2021. 07. 02., 23:45
Sajtótájékoztató - 8 év után ismét repülőnap lesz Kecskeméten

2021. július 2-án tartották meg a kecskeméti MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison azt a sajtótájékoztatót, mely lényegében az augusztus 28-29-én megrendezendő Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató hivatalos nyitányát is jelentette.

MÁSOK ÍRTÁK
2024. 10. 02., 10:56
Az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár Gripen vadászrepülőgépei is részt vesznek a Ramstein Flag 24 légvédelmi harcászati gyakorlaton Görögországban.
2024. 10. 01., 09:56
A kalibráló repülések során az irányadók és a távolságmérő berendezés útvonal-ellenőrzését a két pilóta és a 2-3 fős fedélzeti kalibráló személyzet önállóan végezte.
2024. 09. 30., 09:49
Az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál AS-350B kiképzési repüléssel indult a nap.
2024. 09. 24., 12:05
Szeptember ötödikén landolt hazánkban az első magyar KC-390 Millennium szállító repülőgép, amely rendkívül fontos mérföldköve a légierő fejlesztésének. A Spirit FM Katonadolog című műsorának szeptember 21-ei adásában éppen ez a gépcsoda kapta a főszerepet.

Legfrissebbek most

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Amennyiben feliratkozik alkalmi hírlevelünkre, postafiókjába küldjük a legfrissebb híreket!

E-mail cím:

Megszólítás:

A hírlevél feliratkozáshoz el kell fogadni a feltételeket.

Feliratkozás most

Háború Művészete magazin

A II. világháború csendes-óceáni hadszínterét kezdetben a japán flotta uralta. A Pearl Harbor utáni hónapok a nyugati szövetségesek számára valóságos vesszőfutást jelentettek, amelynek során számos hadihajót és tengerészek ezreit vesztették el.