2024. 07. 27. szombat
Liliána, Olga
: 392 Ft   : 361 Ft Benzin: 625 Ft/l   Dízel: 687 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Budapesté a legjobb repülőtér Kelet-Európában – díjátadás!

JETfly  |  2014. 03. 27., 12:12

A Budapest Airport elnyerte a legjobb kelet-európai repülőtérnek járó díjat a Barcelonában zajló Passenger Terminal EXPO 2014 nemzetközi kiállításon. Az utasok véleményének összesítésen alapuló Skytrax-elismerést Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója vette át a katalán fővárosban zajló szakmai fórumon.

Alig két évvel a bázis-légitársaság elvesztése után a régió legjobb repülőterének minősítették az utasok a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret. A Skytrax brit légiközlekedési minőségvizsgáló cég nem kevesebb, mint 160 országban elvégzett repülőtéri utas elégedettségi felmérés összesítése alapján ítéli oda a díjakat. A rangos nemzetközi elismerést Barcelonában, a Passenger Terminal EXPO 2014 repülőtéri szakkiállításon adták át. 

A Kelet-Európa legjobb repülőterének járó Skytrax-díj átvételekor Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója ezt hangsúlyozta: „Ez az egyik legrangosabb szakmai elismerés a nemzetközi légiközlekedésben, hiszen a díjat csak a legjobb minőségü szolgáltatással és kiváló teljesítménnyel lehet kiérdemelni. Úgy érzem, hogy a díjjal elsősorban azt a törekvésünket ismerték el, hogy folyamatosan fejlesztünk, minden területen igyekszünk az elérhető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtani az utasainknak. A díj annak az elismerése, hogy sikerült a régió legjobb repülőterévé fejlesztenünk Budapestet, és ez egyben valamennyi repülőtéri dolgozó folyamatos, odaadó munkáját is türközi.”

Jost Lammers a Skytrax-díjjal

A Skytrax nem kevesebb, mint 39 különféle területen ellenőrzi a repülőtéri szolgáltatások és termékek minőségét, az indulástól kezdve egészen az érkezésig. A minősítést minden esetben az utasok anonim, egységes rendszerü vélemény-nyilvánításának alapján határozzák meg. Kelet-Európában nem kevesebb, mint 12 millió utasra terjedt ki a felmérés. A Budapest Airport az elmúlt négy évben folyamatosan dobogós helyen végzett a régióban, így nem meglepetés, hogy a 2013-as eredmények alapján sikerült az élre állni. A mostani Skytrax-díj egyúttal a budapesti repülőtér régiós népszerüségének az emelkedését is jól tükrözi.

Ha tetszett a cikk, kövesse
a JETflyt a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 01., 09:15
A nyár első hónapja bővelkedett repülős programokban, nem lesz ez másképp júliusban sem: a hónap első szombatján Berekfürdőre várják az érdeklődőket, ahol a felújított 9603-as oldalszámú MiG-21MF-et mutatják be. Mutatjuk a részleteket, mitől is lesz különleges ez a bemutató.
2024-07-16 09:26:41
Újabb két Airbus H225M közepes többcélú helikopter érkezett Magyarországra hétfőn – közölte a honvédelmi miniszter. Szalay-Bobrovniczky Kristóf elmondta: a most érkező gépekkel tízre nőtt a Magyar Honvédségben a H225M típusú helikopterek száma.
2024-07-13 16:00:08
„Az elmúlt napok során egy olyan versenynek lehettünk tanúi, ahol a világ legkiválóbb ejtőernyősei mérték össze felkészültségüket, technikai tudásukat, és elhozták ennek a különleges sportnak az izgalmát, szépségét nekünk” – búcsúzott Kajári Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a 46. Ejtőernyős Világbajnokság résztvevőitől a szolnoki RepTárban, július 12-én.
2024-07-07 23:08:03
Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.
2024-07-03 18:45:52
Magyarország sporttehetségekben gazdag ország és ez megmutatkozik a Magyar Honvédségben is, hiszen az ejtőernyős válogatott a világ élvonalában van – közölte a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára július 3-án, Szolnokon.
   MÁSOK ÍRTÁK
2024. 07. 26., 09:45
Június 26-án megjelent az Aranysas magazin 2024. augusztusi lapszáma!
2024. 07. 25., 11:03
A Magyar Vitorlázórepülő Szövetség támogatásával a Dél-Zalai Aeroclub nemrégiben ifjúsági toborzó tábort tartott a nagykanizsai repülőtéren nyolc, 12 és 15 év közötti nagykanizsai, szepetneki és zalakarosi fiatal részvételével.
2024. 07. 22., 09:18
Április elsején egy újabb fejezet zárult le a nagygépes repülés történetében. Ezen a napon teljesítette utolsó feladatát a NASA DC-8-as kutató repülőgépe.
2024. 07. 18., 10:40
A nemzetközi légikikötő várhatóan július 18-án éjjel fél egytől ismét fogadja a Debrecenbe érkező és onnan induló járatokat.

  Legfrissebbek most

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Amennyiben feliratkozik alkalmi hírlevelünkre, postafiókjába küldjük a legfrissebb híreket!

E-mail cím:

Megszólítás:


A hírlevél feliratkozáshoz el kell fogadni a feltételeket.

Feliratkozás most

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.