2024. 07. 27. szombat
Liliána, Olga
: 392 Ft   : 361 Ft Benzin: 625 Ft/l   Dízel: 687 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

travelAIR: új repülőtéri magazin indul

JETfly  |  2011. 11. 09., 12:55

Nemzetközi mintára repülőtéri magazint indít a Budapest Airport. A „travelAIR” címmel, negyedévente megjelenő lap koncepcióját, az első lapszám terveit a mai napon mutatta be a Budapest Airport és a lap készítésére kiírt pályázat nyertese, a Silver Kiadó Kft.

A „travelAIR” magazin megjelentetésével fontos elemmel bővül hazánk legfontosabb légi kapujának kínálata, hiszen a repülőtéren megforduló magyar- és nemzetközi olvasóközönség már régóta várt egy ilyen típusú kiadványra. A Budapest Airport pályázati úton kiválasztott partnere a La Femme magazint is jegyző Silver Kiadó Kft. lett.

A nemzetközi színvonalú, nívós repülőtéri lap  kifejezetten az utasok számára készül, ennek érdekében a repülőtér utazóközönségének szóló magyar és angol nyelvü minőségi tartalmak és utazással kapcsolatos érdekességek, információk egyaránt helyet kapnak a magazin hasábjain. Az ingyenesen hozzáférhető magazin a repülőtér valamennyi termináljában elérhető lesz az ún. földi és légi oldalakon, a tranzit és a VIP várókban.

„A Budapest Airport Zrt. színvonalas, informatív, szórakoztató, kétnyelvü magazint kíván indítani, amely megfelel annak a nemzetközi szinten is egyedülálló minőségnek, amelyet a nemrég megnyílt SkyCourt képvisel.” mondta Hardy Mihály. A Budapest Airport Zrt. kommunikációs igazgatója hozzátette: „A döntést befolyásolta, hogy a Silver Kiadó komplex javaslatot készített, s nem csupán a magazin kreatív koncepciójára, nevére, arculatára, hanem disztribúciójára és kereskedelmi stratégiájára is megoldással állt elő.”

„Büszkék vagyunk rá, hogy a Budapest Airport Zrt. első magazinját mi készíthetjük az elkövetkező években. Bízunk benne, hogy a magazin kreatív koncepciója mellett a kiadónk által képviselt szakmai értékek is szerepet játszottak a döntésben.” hangsúlyozta Barta Zsolt. A Silver Kiadó ügyvezető igazgatója kiemelte: „A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Magyarország egyik legfontosabb kapuja. Fontos, hogy a hozzánk látogató vagy éppen a légikikötőben átutazóként megforduló utasok, és természetesen a magyar célközönség minden olyan információt megkapjon, amely összefüggésben lehet utazásával, a repülőtéren töltött idejével. Célunk, hogy olyan igényes magyar és angol nyelvü magazint kapjon az olvasó a kezébe, amely nem csupán a hasznos információkat tartalmazza, hanem segít kellemesen eltölteni az időt. Emellett olyan turisztikai tartalmakat kínál, amely kedvet csinál a Magyarországra utazáshoz, a hungarikumok bemutatásával pedig hazánk hírnevét öregbíti.”

Hét cég pályázott a repülőtér induló negyedéves magazinjának elkészítésére.  A Silver Kiadó, amely a La Femme prémium női magazin kiadója is egyben, egyedi megoldásokat javasló integrált megvalósítási ötleteivel hívta fel magára a figyelmet.

Az ingyenes kiadvány 30 ezer példányban megjelenő bemutató száma decemberben készül el, márciustól pedig negyedévente, szezonális váltásban várja olvasóit. Kedvező fogadtatás esetén a Budapest Airport és a Silver Kiadó tervezi a magazin példányszámának emelését.

Ha tetszett a cikk, kövesse
a JETflyt a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 01., 09:15
A nyár első hónapja bővelkedett repülős programokban, nem lesz ez másképp júliusban sem: a hónap első szombatján Berekfürdőre várják az érdeklődőket, ahol a felújított 9603-as oldalszámú MiG-21MF-et mutatják be. Mutatjuk a részleteket, mitől is lesz különleges ez a bemutató.
2024-07-16 09:26:41
Újabb két Airbus H225M közepes többcélú helikopter érkezett Magyarországra hétfőn – közölte a honvédelmi miniszter. Szalay-Bobrovniczky Kristóf elmondta: a most érkező gépekkel tízre nőtt a Magyar Honvédségben a H225M típusú helikopterek száma.
2024-07-13 16:00:08
„Az elmúlt napok során egy olyan versenynek lehettünk tanúi, ahol a világ legkiválóbb ejtőernyősei mérték össze felkészültségüket, technikai tudásukat, és elhozták ennek a különleges sportnak az izgalmát, szépségét nekünk” – búcsúzott Kajári Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a 46. Ejtőernyős Világbajnokság résztvevőitől a szolnoki RepTárban, július 12-én.
2024-07-07 23:08:03
Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.
2024-07-03 18:45:52
Magyarország sporttehetségekben gazdag ország és ez megmutatkozik a Magyar Honvédségben is, hiszen az ejtőernyős válogatott a világ élvonalában van – közölte a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára július 3-án, Szolnokon.
   MÁSOK ÍRTÁK
2024. 07. 26., 09:45
Június 26-án megjelent az Aranysas magazin 2024. augusztusi lapszáma!
2024. 07. 25., 11:03
A Magyar Vitorlázórepülő Szövetség támogatásával a Dél-Zalai Aeroclub nemrégiben ifjúsági toborzó tábort tartott a nagykanizsai repülőtéren nyolc, 12 és 15 év közötti nagykanizsai, szepetneki és zalakarosi fiatal részvételével.
2024. 07. 22., 09:18
Április elsején egy újabb fejezet zárult le a nagygépes repülés történetében. Ezen a napon teljesítette utolsó feladatát a NASA DC-8-as kutató repülőgépe.
2024. 07. 18., 10:40
A nemzetközi légikikötő várhatóan július 18-án éjjel fél egytől ismét fogadja a Debrecenbe érkező és onnan induló járatokat.

  Legfrissebbek most

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Amennyiben feliratkozik alkalmi hírlevelünkre, postafiókjába küldjük a legfrissebb híreket!

E-mail cím:

Megszólítás:


A hírlevél feliratkozáshoz el kell fogadni a feltételeket.

Feliratkozás most

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.