2023. 05. 30. kedd
Janka, Zsanett
: 372 Ft   : 347 Ft Benzin: 625 Ft/l   Dízel: 687 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fokozott biztonsági intézkedéseket vezet be az Emirates

Fokozott biztonsági intézkedéseket vezet be az Emirates
JETfly  |  2020. 04. 22., 11:59
Fokozott biztonsági intézkedéseket vezet be az Emirates

Az utasok és munkatársak egészségének védelme érdekében fokozott biztonsági intézkedéseket vezet be az Emirates a járatain és a Dubaj Nemzetközi Repülőtéren.

Minden személyzeti utas, a szárazföldi munkatársak és a kiszolgáló személyzet tagjai, akik közvetlen kapcsolatba kerülnek az utasokkal, személyes biztonsági felszerelést kapnak, amely egy eldobható védőruhával és arcvédővel egészíti ki a kötelező maszkok és kesztyűk használatát.

A Dubaj Nemzetközi Repülőtéren mostantól minden utas és ottdolgozó számára kötelező lesz a kesztyűk és maszkok viselése. A repülőtér területére érkezők lázát hőmérsékletmérő kapuk ellenőrzik, a szükséges távolságok betartását a check-in és beszállás ideje alatt pedig különböző jelekkel segítik az utasok és munkatársak számára.

A repülőtéri csapat emellett védelmi akadályokat is felállított minden check-in állomásnál, annak érdekében, hogy még biztonságosabb lehessen az utasok és a munkatársak közötti interakció.

Az Emirates járatok fedélzetén az üléseket előzetesen üres helyekkel elválasztva foglalják le,  úgy az egyéni utasok, mind a családi csoportok számára, betartva a távolságtartásra vonatkozó előírásokat.

A légitársaság szintén módosított a repülés ideje alatt nyújtott szolgáltatásain egészségügyi és biztonsági szempontok alapján. Az ételeket és innivalókat továbbra is bento dobozokban szolgálják fel, ezáltal csökkentve a személyzet és az utasok közötti érintkezést az étkezések ideje alatt és minimalizálva a kockázati tényezőket. A személyre szóló dobozokban az utasok szendvicseket, innivalót, desszertet és rágcsálnivalót találhatnak.

Hasonlóképpen, a vírus terjedésének megakadályozása érdekében, a fedélzeten jelenleg nem elérhetők magazinok és egyéb nyomtatott olvasnivalók. Fedélzeti poggyász jelenleg szintén nem vihető az utastérbe, kézipoggyászként pedig csak a laptopok, kézitáskák, aktatáskák és a gyermekek számára szükséges eszközök megengedettek. Minden további tárgyat feladott poggyászként lehet szállítani, amelynek engedélyezett méretét az Emirates most a fedélzeti poggyász méretével növeli. Az utasoktól emellett az utazás teljes időtartamára kérik a maszkok és kesztyűk viselését. 

A járatok végeztével, minden Dubajba érkező Emirates repülőgépet fokozottan tisztítanak és fertőtlenítenek.

Forrás: FLOW PR

Ha tetszett a cikk, kövesse
a JETflyt a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 05., 14:23
2023. április 25-én sor került a Hürjet prototípusának első felszállására. A Turkish Aerospace Industries újdonságát elsőként 2018-ban, Farnborough-ban (mock-up) láthattuk.
2023. 04. 27., 14:10
A Magyar Honvédségnél zajló modernizációs folyamat fellegvára Szolnok, ahová - a H145M könnyű helikopterek hadrendbe állítása után - nyáron már megérkeznek a H225M közepes szállítógépek is. Új technika és új parancsnok: dr. Bali Tamás ezredes úrral a Tisza parton történt változások mellett saját szakmai életútját is áttekintjük.
2023-05-21 22:36:21
Mint ahogy arról már ehavi programajánlónkban beszámoltunk, május utolsó vasárnapján repülőnapot rendeznek Mezőkövesd repülőterén! Olvasóink kérésének eleget téve, most összegyűjtöttük a tudnivalókat a közelgő Bükk-Mátravidéki Airshow-ról.
2023-05-15 12:16:55
2023. május 10-én, szerdán immár a hetedik előadásra került sor a Hadak útján hadtörténeti előadás-sorozat keretében. Ez alkalommal Németh Zoltán nyugállományú őrnagy, vadászpilóta tartott vetítettképes előadást a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtárban.
   MÁSOK ÍRTÁK
2023. 05. 25., 15:15
Százöt esztendővel ezelőtt Kiss József hadnagy – a szolnoki helikopterdandár névadója – temetésekor az ellenség koszorúval tisztelgett a „Levegő Lovagja” előtt. Halálának évfordulóján az utódok szintén koszorúkkal emlékeztek a legendás pilótára.
2023. 05. 23., 16:06

A fellegekbe repítette a pilótanő előadása az érdeklődőket Tevelen

Videós összefoglaló Koller Kinga főhadnagy 2023. április 21-i, Tevelen megtartott "Repülésem története" című előadásáról.
2023. 05. 23., 10:45
Tavaly október 17. és november 20. között zajlott az EUFOR Quick Response 2022 elnevezésű gyakorlata, amelyen a Magyar Honvédség két H145M helikoptere is részt vett.
2023. 05. 23., 09:40
Ismét magyar űrhajós utazik a világűrbe 2024 év végén vagy 2025 év elején.

  Legfrissebbek most

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Amennyiben feliratkozik alkalmi hírlevelünkre, postafiókjába küldjük a legfrissebb híreket!

E-mail cím:

Megszólítás:


A hírlevél feliratkozáshoz el kell fogadni a feltételeket.

Feliratkozás most

  Háború Művészete magazin

A német-magyar szárazföldi erők együttműködése részeként Magyarországra érkezett Björn F. Schulz dandártábornok, a Bundeswehr Páncélos Iskola parancsnoka, aki május 24-én a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz látogatott.