2024. 06. 18. kedd
Arnold, Levente
: 396 Ft   : 370 Ft Benzin: 625 Ft/l   Dízel: 687 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fokozott biztonsági intézkedéseket vezet be az Emirates

Fokozott biztonsági intézkedéseket vezet be az Emirates
JETfly  |  2020. 04. 22., 11:59
Fokozott biztonsági intézkedéseket vezet be az Emirates

Az utasok és munkatársak egészségének védelme érdekében fokozott biztonsági intézkedéseket vezet be az Emirates a járatain és a Dubaj Nemzetközi Repülőtéren.

Minden személyzeti utas, a szárazföldi munkatársak és a kiszolgáló személyzet tagjai, akik közvetlen kapcsolatba kerülnek az utasokkal, személyes biztonsági felszerelést kapnak, amely egy eldobható védőruhával és arcvédővel egészíti ki a kötelező maszkok és kesztyűk használatát.

A Dubaj Nemzetközi Repülőtéren mostantól minden utas és ottdolgozó számára kötelező lesz a kesztyűk és maszkok viselése. A repülőtér területére érkezők lázát hőmérsékletmérő kapuk ellenőrzik, a szükséges távolságok betartását a check-in és beszállás ideje alatt pedig különböző jelekkel segítik az utasok és munkatársak számára.

A repülőtéri csapat emellett védelmi akadályokat is felállított minden check-in állomásnál, annak érdekében, hogy még biztonságosabb lehessen az utasok és a munkatársak közötti interakció.

Az Emirates járatok fedélzetén az üléseket előzetesen üres helyekkel elválasztva foglalják le,  úgy az egyéni utasok, mind a családi csoportok számára, betartva a távolságtartásra vonatkozó előírásokat.

A légitársaság szintén módosított a repülés ideje alatt nyújtott szolgáltatásain egészségügyi és biztonsági szempontok alapján. Az ételeket és innivalókat továbbra is bento dobozokban szolgálják fel, ezáltal csökkentve a személyzet és az utasok közötti érintkezést az étkezések ideje alatt és minimalizálva a kockázati tényezőket. A személyre szóló dobozokban az utasok szendvicseket, innivalót, desszertet és rágcsálnivalót találhatnak.

Hasonlóképpen, a vírus terjedésének megakadályozása érdekében, a fedélzeten jelenleg nem elérhetők magazinok és egyéb nyomtatott olvasnivalók. Fedélzeti poggyász jelenleg szintén nem vihető az utastérbe, kézipoggyászként pedig csak a laptopok, kézitáskák, aktatáskák és a gyermekek számára szükséges eszközök megengedettek. Minden további tárgyat feladott poggyászként lehet szállítani, amelynek engedélyezett méretét az Emirates most a fedélzeti poggyász méretével növeli. Az utasoktól emellett az utazás teljes időtartamára kérik a maszkok és kesztyűk viselését. 

A járatok végeztével, minden Dubajba érkező Emirates repülőgépet fokozottan tisztítanak és fertőtlenítenek.

Forrás: FLOW PR

Ha tetszett a cikk, kövesse
a JETflyt a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 31., 12:45
Február 23-án került aláírás a magyar légierő vadászgép flottájának bővítését jelentő szerződésre: négy JAS 39C Gripen érkezik a SAAB szerelőcsarnokból Kecskemétre. Az Aranysas interjúja Gróf Gergely ezredessel, az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár parancsnokával.
2024-06-03 13:23:02
Fonalka Marcell őrmester az Acélkocka Alap Altiszti Tanfolyam elvégzésének köszönhetően tölti mindennapjait a Gripen-hangárban, feladata a Magyar Honvédség vadászgépeinek szerelése és javítása. Miért ezt az utat választotta?
2024-05-30 10:31:59
„Köszönöm az elmúlt öt-hat esztendőben végzett munkáját mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy ezt az emlékművet itt a bekötőút elején felállíthattuk” – mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, május 29-én, a 8-as számú főút és a szentkirályszabadjai repülőtérre vezető út találkozásánál felállított Mi-24 harci helikopter-emlékmű avatóünnepségén.
2024-05-28 10:47:33
A hadműveleti képességek fenntartása, továbbfejlesztése érdekében a Magyar Légierő számára kiemelt jelentőségű NATO egységbe integrálva, nagy kötelékben gyakorlatozni. Rövid beszámoló az idei Lion Effort gyakorlatról.
2024-05-27 12:14:23
2018 után újra hazánk ad otthont a Nemzetközi Katonai Sporttanács által szervezett 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokságnak – jelentette be dr. Bali Tamás ezredes, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár dandárparancsnoka a Szolnok-Szandaszőlős Sportrepülőtéren tartott sajtótájékoztatón, május 24-én, pénteken.
   MÁSOK ÍRTÁK
2024. 06. 17., 11:52
Az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár kiképzési repüléseket végez június 17-20. 17:00-0:00 óra között.
2024. 06. 14., 10:39
A kilencvenes évek elején az amerikai haditengerészet légiereje átalakulóban volt.
2024. 06. 11., 14:00
Számos munkaterület összehangolása szükséges ahhoz, hogy a bosznia-hercegovinai EUFOR Althea művelet magyarok katonák által biztosított MEDEVAC, azaz egészségügyi kiürítési képessége porszem nélküli gépezetként tudjon működni.
2024. 06. 10., 10:57
Légtérzár, menetrendi változások, biztonsági aggályok, csomagfeladás és a szakszervezetek sztrájkfenyegetése.

  Legfrissebbek most

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Amennyiben feliratkozik alkalmi hírlevelünkre, postafiókjába küldjük a legfrissebb híreket!

E-mail cím:

Megszólítás:


A hírlevél feliratkozáshoz el kell fogadni a feltételeket.

Feliratkozás most

  Háború Művészete magazin

Egy új harcjármű rendszerbe állításakor az első lépések egyik legfontosabbika a kezelők vezetési rutinjának megszerzése. A június 11-ei héten az MH Klapka György 1. Páncélosdandár egyik legkorszerűbb eszközével, a Leopard 2A7HU típusú harckocsival gyakorolják a harcjárművezetők többek között a közúton való közlekedést.