2023. 10. 04. szerda
Ferenc
: 388 Ft   : 370 Ft Benzin: 625 Ft/l   Dízel: 687 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Wizz Airt választotta Az Év Légitársaságának a legrangosabb repülési szaklap

A Wizz Airt választotta Az Év Légitársaságának a legrangosabb repülési szaklap
JETfly  |  2020. 03. 16., 15:57
A Wizz Airt választotta Az Év Légitársaságának a legrangosabb repülési szaklap

A Wizz Airnek, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársaságának ítélte Az Év Légitársasága 2020 díjat az Air Transport World, a nemzetközi légi közlekedés vezető médiavállalata.

A szaklap évente kiosztott díjai (ATW Airline Industry Achievement Awards) a legrangosabb elismerések, amelyeket a légitársaságok és az iparágban dolgozók elnyerhetnek. A díjakat kiemelkedő teljesítménnyel, innovatív működéssel és kivételes szolgáltatási színvonallal lehet kiérdemelni.

Idén már 46. alkalommal rendezik meg az ATW AIA Awards díjkiosztóját, de első alkalommal fordul elő, hogy a legrangosabb díjat – Az Év Légitársasága – egy ultradiszkont-modellben működő légitársaságnak ítélik oda. A Wizz Air emellett az első európai diszkont légitársaság, amelyik elnyeri a tekintélyes elismerést.

Az Év Légitársasága díjat csak olyan vállalatoknak ítéli oda az ATW, amelyek üzleti és működési tekintetben is kivételes teljesítményt nyújtottak, kiemelkedtek versenytársaik közül, és kiváló eredményeket értek el a biztonság, a szolgáltatások, a pénzügyi teljesítmény, az innováció, a környezetvédelmi elkötelezettség, az alkalmazottakkal ápolt kapcsolatok, valamint a közösségi programok területén egyaránt.

Az Év Légitársasága 2020 díjat Bécsben, a 46. ATW Airline Industry Achievement Awards gálán adják át június 2-án. A többi kategória győztesét a közeljövőben jelentik be.

A Wizz Air 2003-ban, Budapesten kezdte meg működését, és Váradi József vezérigazgató irányítása alatt Európa leggyorsabban növekvő, valamint Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársaságává vált. A Wizz Air nagy mértékben hozzájárult a gazdaság és foglalkoztatás növekedéshez a régió országaiban, miközben évről évre rekordnyereséget ért el és kimagasló likviditással büszkélkedett, bizonyítva ellenálló képességét a kompetitív európai légi piacon. A Wizz Air növekedési és versenyképességi stratégiájának köszönhetően a légitársaság 2015 óta az eredeti kibocsátáshoz képest több mint háromszorosára növelte piaci kapitalizációját, és 31,6%-os egyéves hozammal a világ legjobban teljesítő légitársasági részvénye lett. A Wizz Air mindemellett maximálisan elkötelezett a környezet, az emberek és a sokszínűség iránt.

Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója elmondta: „Megtiszteltetés, hogy mi lehetünk az első ultradiszkont légitársaság, amely elnyeri az ATW Az Év Légitársasága díját. A WIZZ alapítását egy olyan jövő víziója vezérelte, ahol az utazás szabadsága mindenkinek elérhető, és ez az elismerés azt bizonyítja, hogy lehetséges alacsony viteldíjakat kínálni úgy, hogy közben kiváló, az utasok elvárásait felülmúló szolgáltatásokat nyújtunk. Az elmúlt években rekordmértékű növekedéssel és jövedelmezőséggel büszkélkedhettünk, bizonyítva rátermettségünket a rendkívül kompetitív piacon. Kiváló pénzügyi teljesítményünk, valamint a vállalkozásunk alapját jelentő három pillér – környezet, emberek, gazdaság – iránti elkötelezettségünk lehetővé teszi, hogy 2027-re elérjük célunkat, és 300 új generációs repülőgépből álló flottával rendelkezzünk, amely az egész légiiparban élen jár az innováció, illetve az ökológiai- és költséghatékonyág terén.”

Forrás: Wizz Air

Ha tetszett a cikk, kövesse
a JETflyt a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 19., 15:09
A bolgár védelmi minisztérium 9,55 millió euró értékű szerződést írt alá a lengyel Wojskowe Zaklady Lotnicze Nr. 2-vel (2. számú Légijármű Javító Üzem). Az augusztus 11-én bejelentett megállapodás a Bolgár Légierő MiG-29-es vadászgépeinek hat hajtóműve javítására vonatkozik.
2023. 09. 14., 15:57
2023. szeptember 14-én terjedt el a repülős oldalakon az a Franciaországban készült fotó, melyen az első horvát részre leszállítandó Dassault Rafale vadászbombázó látható.
2023-09-18 14:15:39
Az MH 47. Bázisrepülőtér alkalmazottjai, illetve a dolgozók családtagjai és barátai számára tartottak színes programokkal tarkított családi napot a pápai katonai repülőtéren, szeptember 16-án, szombaton.
2023-09-13 11:37:36
1995. szeptember 13-án este összeütközött a levegőben a Magyar Légierő két gépe. A 16-os oldalszámú Szu-22-es hajtóműve az ütközés következtében leállt, az újraindítása sikertelen volt. A gép Kapoly közelében lezuhant, Katona István őrnagy sikeresen katapultált. A másik gép a 14-es oldalszámú MiG-23UB volt, amelynek az ütközéskor súlyosan megsérült a függőleges vezérsíkja, így a gép oldalkormánya is. A fedélzeten az első ülésben Katovics Balázs százados, hátul Mizsei Mihály százados foglalt helyet. A sérült géppel visszafordultak Pápára, de a leszállóirányra történő fordulás után instabillá vált a gép és lezuhant. A becsapódást nem élték túl a pilóták…
2023-09-11 12:26:04
Induló és érkező helikopterek váltották egymást a Mátra légterében, ahol egyhetes légi kutató-mentő felkészítését hajtotta végre a szolnoki MH Kiss József 86. Helikopterdandár. A szeptember 4–8. között megrendezett Air Wolf Hunting gyakorlaton egymást érték a különböző – komoly kihívást jelentő – feladatok.
   MÁSOK ÍRTÁK
2023. 10. 03., 12:10
A 175 éves Magyar Honvédség évfordulója előtt tisztelegtek azok az ejtőernyősök, akik szeptember végén 175 ugráson vettek részt Szolnokon, a szandai réten.
2023. 10. 02., 10:51
2013. szeptember 7-én szerencsétlenül járt az afgán légierő egyik MD 530F helikoptere. A súlyos sérülést szenvedett kétfős személyzet mentését amerikai erők hajtották végre, és a műveletet magyar helikopteresek biztosították a levegőből.
2023. 09. 28., 09:34
Dr. Marjan Cencen budapesti szlovén nagykövet tett látogatást az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál Szolnokon, hogy személyesen is köszönetet mondjon a Szlovéniát ért, egyik legnagyobb természeti katasztrófa során kapott magyar segítségnyújtásért.
2023. 09. 27., 10:50
A HadERŐ című műsor újabb epizódjában kicsit közelebbről is megismerkedhetünk az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandárnál települő Dassault Falcon 7X típussal.

  Legfrissebbek most

2023. október 2-án, hétfőn a Francia Légierő Mont-de-Marsan légibázisán zajlott le az a hivatalos ceremónia, melynek keretein belül átadták az első Rafale-t Horvátország részére.

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Amennyiben feliratkozik alkalmi hírlevelünkre, postafiókjába küldjük a legfrissebb híreket!

E-mail cím:

Megszólítás:


A hírlevél feliratkozáshoz el kell fogadni a feltételeket.

Feliratkozás most

  Háború Művészete magazin

Véget ért a leendő EUFOR parancsnok és törzse, valamint a magyar parancsnoki évhez kapcsolódó képességek (például támogató, tűzszerész, MEDEVAC) szakállománya részére tartott békeműveleti célfelkészítés szeptember 29-én.