2023. 06. 04.
Bulcsú
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 625 Ft/l   Dízel: 687 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Wizz Air várja a jelentkezőket a pilótaakadémiájára

A Wizz Air várja a jelentkezőket a pilótaakadémiájára
JETfly  |  2019. 07. 01., 12:58

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, egyben Európa egyik leggyorsabban fejlődő légitársasága ma bejelentette, hogy a Wizz Air Pilótaakadémia sikeres 2017-es elindítása után most új, halasztott fizetési lehetőséget ajánl azoknak, akik részt vesznek az Wizz Air integrált ATPL(A) pilótaképzési programjában.

A Wizz Air Pilótaakadémia a minimális vagy korábbi repülési tapasztalattal nem rendelkező személyek számára biztosít egyedülálló lehetőséget arra, hogy megszerezzék a kereskedelmi pilóta engedélyt, és a program sikeres elvégzése és további tréningek teljesítése után a Wizz Air pilótájaként dolgozhassanak. Az első kadétok rövidesen befejezik tanulmányaikat, és megkezdhetik a további ún. típusképzésüket az Airbus A320 típuscsaládra.

Nagyszerű lehetőség a pilóta-álmok valóra váltásához

Azért, hogy még több jelentkező válthassa valóra az álmát és válhasson pilótává, a Wizz Air halasztott fizetési lehetőség felajánlásával segíti a jövőbeli kadétokat. Ennek jegyében a Wizz Air ATO ATPL(A) integrált képzési programjának 61 460 eurós összköltségéből a jelentkezőknek csak a teljes díj töredékét, 13 950 euró kezdőösszeget kell kifizetniük a program megkezdése előtt, a fennmaradó részt pedig később, részletekben egyenlíthetik ki, miután munkába álltak a Wizz Airnél. Az új, késleltetett fizetés mellett a légitársaság további országokban is elérhetővé teszi a Pilótaakadémiát, hogy a repülés szerelmesei közül minél többen válthassák valóra álmaikat.

A 17 és 21 hónap időtartamú integrált képzési program 750 óra földi kiképzésből, 60 óra szimulátoros gyakorlatból és 145 óra repülési gyakorlatból áll. A kezdeti, úgy nevezett 'ab initio tréning’ folyamán a kadétok megszerzik az ahhoz szükséges gyakorlatot, tudást és jogosítást ahhoz, hogy elindíthassák pilótakarrierjüket a Wizz Airnél, ezzel támogatva a légitársaság növekedési terveit.

Azok a kadétok, akik sikeresen elvégzik a Wizz Air Pilótaakadémiát, részt vehetnek az utasszállító átképzésben (ATP), Airbus A320 típusátképzésen, felügyelt repülési gyakorlaton ésalégitársaság további képzési programjain. Ezek sikeres teljesítését követően első tisztként kezdhetnek dolgozni a Wizz Air járatain, és még tovább építhetik karrierjüket.

Biztos, hosszútávú karrier

A Wizz Air gyors és folyamatos előrelépési lehetőséget biztosít pilótáinak.Közel két évvel azután, hogy első tisztként csatlakoznak a légitársasághoz, a pilóták jelentkezhetnek szenior első tisztnek. Újabb, legalább két éves időszak után pedig megszerezhetik a kapitányi képesítést az Airbus A320/A321 és az A321neo típusú, legújabb technológiát képviselő repülőgépekre.

A Wizz Air tavaly novemberben nyitotta meg Budapesten új, 3800 négyzetméteres oktatóközpontját, amelyet a legkorszerűbb technológiával, egyebek mellett két Airbus A320 CAE 7000XR Series teljes repülőgép- szimulátorral (FFS) szereltek fel. A létesítményben naponta akár 300 kadét képezhető.

A Wizz Air Pilótaakadémiáról további információ a pilot-academy.wizzair.com címen található.

Diederik Pen, a Wizz Air ügyvezető alelnöke és a Wizz Air csoport üzemeltetésiigazgatója elmondta: „Örömmel mutatjuk be a Wizz Air Pilótaakadémia új halasztott fizetésikonstrukcióját, és örömmel terjesztjük ki további országokra a programot, hogy még több ember álmát válthassuk valóra. A pilótaakadémián végzett kadétokra nagyszerű karrierlehetőségek várnak a WIZZ-nél, ahol folyamatosan növekvő flottánk és bővülő hálózatunk révén részesei lehetnek a légitársaság további sikereinek.”

A légitársaság arra is lehetőséget ad, hogy a jelentkezők személyesen találkozzanak a Wizz Air Pilótaakadémia képviselőivel a program nyílt napjain, többek között Budapesten is:

 

 
Július 27.
 
 
 
 
Budapest
 
 
 
 
Hotel Mercure Budapest Korona
 
 
 
 
Kezdési időpont:
17:00
 
 
 
 
Regisztráció: https://bit.ly/2XTjEQS
 
 
 

 

 

Forrás: Wizz Air

Ha tetszett a cikk, kövesse
a JETflyt a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 23., 13:14
A Magyar Honvédség az űrhajósjelöltek felkészítésének korábbi fázisaiba is bekapcsolódott. Nem csupán a repülőorvosi egészségügyi vizsgálatokat végezték el rajtuk az MH Egészségügyi Központ kecskeméti telephelyén, de Gripen repülőgépekkel is repültek azok hátsó ülésében.
2023. 05. 05., 14:23
2023. április 25-én sor került a Hürjet prototípusának első felszállására. A Turkish Aerospace Industries újdonságát elsőként 2018-ban, Farnborough-ban (mock-up) láthattuk.
2023. 04. 27., 14:10
A Magyar Honvédségnél zajló modernizációs folyamat fellegvára Szolnok, ahová - a H145M könnyű helikopterek hadrendbe állítása után - nyáron már megérkeznek a H225M közepes szállítógépek is. Új technika és új parancsnok: dr. Bali Tamás ezredes úrral a Tisza parton történt változások mellett saját szakmai életútját is áttekintjük.
2023-05-24 14:53:27
Légi felderítést gyakoroltak azon nemzetközi hallgatók, akik részt vesznek a 42. Nemzetközi Katonai Megfigyelő Tanfolyamon (International Military Observers’ Course – IMOC) az MH Béketámogató Kiképző Központban (MH BTKK) május 8-26. között.
2023-05-21 22:36:21
Mint ahogy arról már ehavi programajánlónkban beszámoltunk, május utolsó vasárnapján repülőnapot rendeznek Mezőkövesd repülőterén! Olvasóink kérésének eleget téve, most összegyűjtöttük a tudnivalókat a közelgő Bükk-Mátravidéki Airshow-ról.
2023-05-15 12:16:55
2023. május 10-én, szerdán immár a hetedik előadásra került sor a Hadak útján hadtörténeti előadás-sorozat keretében. Ez alkalommal Németh Zoltán nyugállományú őrnagy, vadászpilóta tartott vetítettképes előadást a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtárban.
   MÁSOK ÍRTÁK
2023. 06. 02., 11:20
A háború miatt elmarad a kecskeméti Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató – közölte a Honvédelmi Minisztérium június 2-án.
2023. 06. 02., 09:14
Ezt mi sem ússzuk meg – gondolhatta bárki, aki 2013 júniusának elején az ausztriai áradásról készült televíziós híradásokat látta, hiszen a Dunán lefolyó hatalmas vízmennyiség rekordméretű árvizet ígért Magyarországnak. Ennek megfelelően megkezdődött a felkészülés a védekezésre.
2023. 06. 01., 09:49
A Magyar Légierő minden fegyverneme, alakulata megmozdult, a vezetési elemek, a készenléti szolgálatok, a katonai szervezetek repülő-, helikopter és légvédelmi rakétacsapatai komplex és valós feladat végrehajtásukkal demonstrálták a légierő jelenlegi képességeit a Kék Villám 2023/2 gyakorlaton.
2023. 06. 01., 09:20
Több mint húsz év után ismét valós repülőtéri és hangár környezetben, az Aeroplex műszaki bázisán tettek szakmai vizsgát a középiskolai képzésben végzős repülőgép-szerelő és műszerész diákok.

  Legfrissebbek most

A háború miatt elmarad a kecskeméti Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató – közölte a Honvédelmi Minisztérium június 2-án.

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Amennyiben feliratkozik alkalmi hírlevelünkre, postafiókjába küldjük a legfrissebb híreket!

E-mail cím:

Megszólítás:


A hírlevél feliratkozáshoz el kell fogadni a feltételeket.

Feliratkozás most

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.