2023. 11. 28. kedd
Stefánia
: 380 Ft   : 347 Ft Benzin: 625 Ft/l   Dízel: 687 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Wizz Air várja a jelentkezőket a pilótaakadémiájára

A Wizz Air várja a jelentkezőket a pilótaakadémiájára
JETfly  |  2019. 07. 01., 12:58

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, egyben Európa egyik leggyorsabban fejlődő légitársasága ma bejelentette, hogy a Wizz Air Pilótaakadémia sikeres 2017-es elindítása után most új, halasztott fizetési lehetőséget ajánl azoknak, akik részt vesznek az Wizz Air integrált ATPL(A) pilótaképzési programjában.

A Wizz Air Pilótaakadémia a minimális vagy korábbi repülési tapasztalattal nem rendelkező személyek számára biztosít egyedülálló lehetőséget arra, hogy megszerezzék a kereskedelmi pilóta engedélyt, és a program sikeres elvégzése és további tréningek teljesítése után a Wizz Air pilótájaként dolgozhassanak. Az első kadétok rövidesen befejezik tanulmányaikat, és megkezdhetik a további ún. típusképzésüket az Airbus A320 típuscsaládra.

Nagyszerű lehetőség a pilóta-álmok valóra váltásához

Azért, hogy még több jelentkező válthassa valóra az álmát és válhasson pilótává, a Wizz Air halasztott fizetési lehetőség felajánlásával segíti a jövőbeli kadétokat. Ennek jegyében a Wizz Air ATO ATPL(A) integrált képzési programjának 61 460 eurós összköltségéből a jelentkezőknek csak a teljes díj töredékét, 13 950 euró kezdőösszeget kell kifizetniük a program megkezdése előtt, a fennmaradó részt pedig később, részletekben egyenlíthetik ki, miután munkába álltak a Wizz Airnél. Az új, késleltetett fizetés mellett a légitársaság további országokban is elérhetővé teszi a Pilótaakadémiát, hogy a repülés szerelmesei közül minél többen válthassák valóra álmaikat.

A 17 és 21 hónap időtartamú integrált képzési program 750 óra földi kiképzésből, 60 óra szimulátoros gyakorlatból és 145 óra repülési gyakorlatból áll. A kezdeti, úgy nevezett 'ab initio tréning’ folyamán a kadétok megszerzik az ahhoz szükséges gyakorlatot, tudást és jogosítást ahhoz, hogy elindíthassák pilótakarrierjüket a Wizz Airnél, ezzel támogatva a légitársaság növekedési terveit.

Azok a kadétok, akik sikeresen elvégzik a Wizz Air Pilótaakadémiát, részt vehetnek az utasszállító átképzésben (ATP), Airbus A320 típusátképzésen, felügyelt repülési gyakorlaton ésalégitársaság további képzési programjain. Ezek sikeres teljesítését követően első tisztként kezdhetnek dolgozni a Wizz Air járatain, és még tovább építhetik karrierjüket.

Biztos, hosszútávú karrier

A Wizz Air gyors és folyamatos előrelépési lehetőséget biztosít pilótáinak.Közel két évvel azután, hogy első tisztként csatlakoznak a légitársasághoz, a pilóták jelentkezhetnek szenior első tisztnek. Újabb, legalább két éves időszak után pedig megszerezhetik a kapitányi képesítést az Airbus A320/A321 és az A321neo típusú, legújabb technológiát képviselő repülőgépekre.

A Wizz Air tavaly novemberben nyitotta meg Budapesten új, 3800 négyzetméteres oktatóközpontját, amelyet a legkorszerűbb technológiával, egyebek mellett két Airbus A320 CAE 7000XR Series teljes repülőgép- szimulátorral (FFS) szereltek fel. A létesítményben naponta akár 300 kadét képezhető.

A Wizz Air Pilótaakadémiáról további információ a pilot-academy.wizzair.com címen található.

Diederik Pen, a Wizz Air ügyvezető alelnöke és a Wizz Air csoport üzemeltetésiigazgatója elmondta: „Örömmel mutatjuk be a Wizz Air Pilótaakadémia új halasztott fizetésikonstrukcióját, és örömmel terjesztjük ki további országokra a programot, hogy még több ember álmát válthassuk valóra. A pilótaakadémián végzett kadétokra nagyszerű karrierlehetőségek várnak a WIZZ-nél, ahol folyamatosan növekvő flottánk és bővülő hálózatunk révén részesei lehetnek a légitársaság további sikereinek.”

A légitársaság arra is lehetőséget ad, hogy a jelentkezők személyesen találkozzanak a Wizz Air Pilótaakadémia képviselőivel a program nyílt napjain, többek között Budapesten is:

 

 
Július 27.
 
 
 
 
Budapest
 
 
 
 
Hotel Mercure Budapest Korona
 
 
 
 
Kezdési időpont:
17:00
 
 
 
 
Regisztráció: https://bit.ly/2XTjEQS
 
 
 

 

 

Forrás: Wizz Air

Ha tetszett a cikk, kövesse
a JETflyt a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 11. 08., 13:34
2023. október 6-án a Saab - mielőtt átadná a Svéd Fegyveres Erők részére - leszállította az FMV-nek (Svéd Védelmi Beszerzési Hivatal) üzemeltetési tesztelésre az első sorozatgyártású Gripen E típusú harci repülőgépet.
2023. 11. 02., 14:26
Az AIR DEFENDER 2023 nemzetközi NATO hadgyakorlaton a résztvevő 25 nemzet 250 repülőgépe és helikoptere között ott voltak a kecskeméti Gripenek és a Puma harcászati repülő század tagjai is. A magyar kontingens parancsnokával, Molnár Tibor őrnaggyal az Aranysas magazin idézte fel a két hét eseményeit.
2023-11-14 11:04:00
A Hévíz-Balaton Repülőtéren a vadászgépek fogadása, felvezetése, végezetül pedig éjszakai letároláshoz történő felkészítése olyan gördülékenyen zajlott, mintha csak a kecskeméti katonai bázisukon járnánk.
2023-11-13 14:56:44
Idén Magyarország töltötte be a NATO Air Battle Decisive Munitions (ABDM) kezdeményezés elnöki pozícióját. A szervezet nagyszabású őszi ülésén – hazánk mellett – tizenöt NATO tagország képviselői vettek részt Budapesten, október 23–27. között.
2023-11-13 11:49:38
2003. november 13-án délelőtt 11 órakor ismét megtörtént a megszokhatatlan, egy repülőgép eltűnt a lokátorok képernyőjéről és nem válaszolt semmilyen frekvencián. Azonnal felszállt a kutató-mentő helikopter a két egykori kollégiumi szobatárs keresésére.
2023-11-07 13:15:18
Újabb két H225M típusú, közepes, többcélú szállító helikopter érkezett a szolnoki MH Kiss József 86. Helikopterdandárhoz az Airbus Helicopters dél-franciaországi Marignane városban található gyártóközpontjából, november 6-án.
   MÁSOK ÍRTÁK
2023. 11. 22., 15:13
A nemzeti ellenállóképesség erősítése és Magyarország védelme érdekében különleges közös szolgálat kezdődött idén ősszel Veszprémben, ahol november első napjai óta a polgári életben már több évtizeden át bizonyított szakemberek tartalékos katonaként készülnek fel katonai légiforgalmi irányítói feladatokra az MH Légi Műveleti Vezetési és Irányítási Központban (MH LMVIK).
2023. 11. 20., 12:12
Szudán a déli országrész 2011-es kiválásáig és Dél-Szudán néven független állammá alakulásáig Afrika legnagyobb területű országa volt, most „csak” a harmadik.
2023. 11. 20., 12:05
A Magyar Honvédség legújabb haditechnikai eszközei mellett többek között harcászati, illetve tűzszerész bemutatóval várja az érdeklődőket nyílt napján a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kara, december 1-jén.
2023. 11. 16., 12:26
A közelmúltban zajlott az idei év - légierős szempontból - legfontosabb, a haderőnem minden alakulatát és technikai eszközét megmozgató kiképzési esemény, a Kék Villám IV. gyakorlat, amelynek feladatai és célkitűzései szorosan illeszkednek az Adaptive Hussars 2023 többnemzeti, országos gyakorlat tematikájába.

  Legfrissebbek most

Amikor a repülés szeretetéhez nagysebességű konstrukció párosul, az eredmény igazán lenyűgöző lehet. Ez teljesen igaz a Squadron Foundation szervezetre, amely hosszú évek óta azon dolgozik, hogy üzemképes Lim-2-es repülőgépet varázsoljanak a lengyel égboltra.

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Amennyiben feliratkozik alkalmi hírlevelünkre, postafiókjába küldjük a legfrissebb híreket!

E-mail cím:

Megszólítás:


A hírlevél feliratkozáshoz el kell fogadni a feltételeket.

Feliratkozás most

  Háború Művészete magazin

A Magyar Védelmi Exportügynökség (VEX) első délkelet-ázsiai megjelenésére a thaiföldi Defence & Security kiállításon került sor Bangkokban, november elején. A VEX standján meghívott kiállítóként tíz magyar vállalat és a Védelmi Innovációs Kutatóintézet (VIKI) jelenhetett meg.