2024. 07. 27. szombat
Liliána, Olga
: 392 Ft   : 361 Ft Benzin: 625 Ft/l   Dízel: 687 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

British Airways: Top tippek szülőknek, hogyan utazzanak gyerekeikkel

JETfly  |  2011. 07. 18., 09:17

Amint a nyári szezon beköszöntött, családok százai indulnak el éves nyaralásukra. Idén az élmény megkönnyítése érdekében a British Airways összeállított néhány hasznos tanácsot, hogyan lehet a legkényelmesebben utazni a családdal.

„Jómagam is szülőként megértem miért tünhet elsőre nehézkesnek a gyerekekkel való utazás, azonban nem kell ennek így lennie. 12 éves utaskísérői tapasztalatom alapján rájöttem, hogy pár egyszerü szabály betartásával az utazás nem csak megkönnyíthető, de még élvezhető is lehet a gyerekek számára.” – állapította meg Justin Cox, kétgyermekes családapa, a British Airways fedélzeti személyzetének tagja.

British Airways: Top tippek szülőknek, hogyan utazzanak gyerekeikkel

• Ha magával szeretné vinni saját autójába való gyerekülését, egyeztessen légitársaságával utazás előtt, hogy biztos legyen benne az ülés megfelel kritériumaiknak, mert különböző társaságoknál különböző szabályok vannak érvényben• Gyermeke első repülős élménye előtt ültesse le otthon a kanapéra, tegyen egy párnát kettőjük közé, mint ahogy a repülőn a könyöklő helyezkedik el, hogy kipróbálják hogyan fog történni az utazás• Könnyen összecsukható, kisméretü babakocsit vigyenek magukkal, mert a hagyományos nagyméretü babakocsikat csak a csomagtérben van mód szállítani• Semmi esetre se hagyják otthon a gyerekek kedvenc játékát vagy kis takaróját, hogy jobban otthon érezzék magukat a fedélzeten és könnyebben tudjanak aludni is• Várakozás a felszállásra vagy a gép elhagyására néha unalmas lehet a gyermekek számára, ilyen esetekben egy csomag édesség jól bevált trükk szokott lenni figyelmük elterelésére• Ugyan repülés közben már nincs rá lehetőség, kérésre azonban légiutas-kísérőink örömmel állnak rendelkezésükre, hogy leszállás után gyermekeik megtekinthessék a pilótafülkét • Ha olyan helyre utaznak, ahol nagy az időeltolódás, próbáljanak meg legalább két napot hagyni a gyerekek számára visszaérkezés után, hogy visszaszokjanak az otthoni időzónához, mielőtt újra óvodába vagy iskolába mennének

A British Airways büszke szolgáltatásai minőségére, melyekkel a családok és gyermekeik utazásának megkönnyítésére állnak rendelkezésre.

Hosszabb távokon légitársaságunk külön gyermek menüt biztosít az utasok számára, melyet a szülők ingyenesen igényelhetnek az utazás előtt. A gyermekek részére szórakoztató csomagokat osztanak ki az ülések elfoglalásakor a hosszabb utakon. 

A légitársaság arra is lehetőséget biztosít, hogy a családok a check-in megnyílása előtt lefoglalhassák üléseiket, ezzel biztosítva, hogy együtt tudjanak utazniPilótáink és légiutas-kísérőink emellett minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a British Airways-zel utazó gyerekeknek zavartalan útjuk legyen.

British Airways: Top tippek szülőknek, hogyan utazzanak gyerekeikkel

“Rengeteg pilóta – engem is közéjük értve – már nagyon fiatalon beleszeretett a repülésbe, éppen ezért szívesen osztjuk meg élményeinket olyan gyerekekkel, akik többet szeretnének tudni róla. Bármilyen korú gyermekeket szívesen látunk a pilótafülkében, hogy találkozzanak velünk. A legjobb idő erre leszállás után kínálkozik, mialatt a többi utas leszáll. Néha még matricákkal és képeslapokkal is meglepjük a gyerekeket, és örömmel mesélünk nekik a repülésről és a különféle müszerekről. Akik repülőgépet szeretnénk vezetni, ha felnőnek, aláírást is gyüjthetnek a pilótáktól kis füzetükbe, melyet a repülés alatt kaphatnak a légiutas-kísérőktől.” – meséli Carley Lear, két gyermek édesanyja, a British Airways tapasztalt munkatársa.

„Kiváló fedélzeti szórakoztató rendszerünk gyermekmüsorok sorát, filmeket és zenét egyaránt tartalmaz-. Ugyanakkor arra mindig próbálok odafigyelni, hogy olyan játékokat ne vigyek a gépre, aminek apró tartozékai könnyen elveszhetnek.” – osztotta meg tapasztalatait Justin Cox. 

British Airways

A British Airways a világ egyik meghatározó légitársasága, a oneworld tagja, évente mintegy harmincmillió utast szállít világszerte. A légitársaság franchise és codeshare partnereivel együtt mintegy 700 városba indít járatokat az egész világon. A British Airways müködésének két legfontosabb központja a londoni Heathrow és Gatwick repülőtér. Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről Londonba naponta három BA járat közlekedik, és innen átszállással további több mint 300 úti cél érhető el.

Ha tetszett a cikk, kövesse
a JETflyt a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 01., 09:15
A nyár első hónapja bővelkedett repülős programokban, nem lesz ez másképp júliusban sem: a hónap első szombatján Berekfürdőre várják az érdeklődőket, ahol a felújított 9603-as oldalszámú MiG-21MF-et mutatják be. Mutatjuk a részleteket, mitől is lesz különleges ez a bemutató.
2024-07-16 09:26:41
Újabb két Airbus H225M közepes többcélú helikopter érkezett Magyarországra hétfőn – közölte a honvédelmi miniszter. Szalay-Bobrovniczky Kristóf elmondta: a most érkező gépekkel tízre nőtt a Magyar Honvédségben a H225M típusú helikopterek száma.
2024-07-13 16:00:08
„Az elmúlt napok során egy olyan versenynek lehettünk tanúi, ahol a világ legkiválóbb ejtőernyősei mérték össze felkészültségüket, technikai tudásukat, és elhozták ennek a különleges sportnak az izgalmát, szépségét nekünk” – búcsúzott Kajári Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a 46. Ejtőernyős Világbajnokság résztvevőitől a szolnoki RepTárban, július 12-én.
2024-07-07 23:08:03
Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.
2024-07-03 18:45:52
Magyarország sporttehetségekben gazdag ország és ez megmutatkozik a Magyar Honvédségben is, hiszen az ejtőernyős válogatott a világ élvonalában van – közölte a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára július 3-án, Szolnokon.
   MÁSOK ÍRTÁK
2024. 07. 26., 09:45
Június 26-án megjelent az Aranysas magazin 2024. augusztusi lapszáma!
2024. 07. 25., 11:03
A Magyar Vitorlázórepülő Szövetség támogatásával a Dél-Zalai Aeroclub nemrégiben ifjúsági toborzó tábort tartott a nagykanizsai repülőtéren nyolc, 12 és 15 év közötti nagykanizsai, szepetneki és zalakarosi fiatal részvételével.
2024. 07. 22., 09:18
Április elsején egy újabb fejezet zárult le a nagygépes repülés történetében. Ezen a napon teljesítette utolsó feladatát a NASA DC-8-as kutató repülőgépe.
2024. 07. 18., 10:40
A nemzetközi légikikötő várhatóan július 18-án éjjel fél egytől ismét fogadja a Debrecenbe érkező és onnan induló járatokat.

  Legfrissebbek most

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Amennyiben feliratkozik alkalmi hírlevelünkre, postafiókjába küldjük a legfrissebb híreket!

E-mail cím:

Megszólítás:


A hírlevél feliratkozáshoz el kell fogadni a feltételeket.

Feliratkozás most

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.