2024. 03. 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
: 396 Ft   : 367 Ft Benzin: 625 Ft/l   Dízel: 687 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Már rendelhetőek a legújabb Alpha Industries Inc. pólók a JETfly Webáruházban!

JETfly  |  2014. 03. 11., 14:19

Itt a tavasz, ideje felfrissíteni ruhatárunkat új darabokkal: ajánlatunkban ezúttal a népszerű Alpha Industries Inc. márka 2014-es tavaszi/nyári kollekciójának pólóit mutatjuk meg Olvasóinknak. A mostani Alpha Industries Inc. pólókollekció az utóbbi évek kínálatát tekintve a legbővebb, számtalan új minta, felirat, vidám szín jelent meg, így biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A divatos Alpha Industries Inc. pólókból most egy kis ízelítőt állítottunk össze, melyek már rendelhetőek a JETfly Webáruház kibővült kínálatában!

Az Alpha Industries Inc. az Egyesült Államok haderőinek hivatalos ruhanemü beszállítójaként szem előtt tartja a minőséget, így Megrendelőink biztosak lehetnek abban, hogy kiváló minőségü terméket viselhetnek majd a mindennapokban. Az Alpha Industries Inc. pólók legtöbbje környakú, de találhatunk V nyakkivágású modellt is, illetve teniszpólókat is kínálnak. Mint ahogy azt már az elmúlt években megszokhattuk, elülső részüket nagy minták, vagy különböző elrendezésben és színösszeállításban az Alpha Industries Inc. logója és feliratai díszítik, ezt a vonalat továbbvíve idén ismét megjelentek a koponyamintás pólók, de például a béke jelével vagy autóval, pilótasisakkal díszített darabok is elérhetőek már. 

Alpha Industries Willys T póló

Alpha Industries Inc. Willys T

Alpha Industries Peace T póló

Alpha Industries Inc. Peace T

Alpha Industries Defense T póló

Alpha Industries Inc. Defense T

A JETfly Webáruházban elérhető Alpha Industries Inc. termékeket minden esetben külföldről rendeljük be: ha a megrendelt termék elérhető a kinti raktárban, akkor kb. másfél hetet kell várni, hogy kézhez kapja a terméket. A heti megrendeléseket hétfőn déli 12 óráig gyüjtögetjük. Mivel a külföldi készlet folyamatosan, napról-napra változhat, javasoljuk, hogy a JETfly Webáruház honlapján található elérhetőségek (email, telefonszám, Skype) valamelyikén érdeklődjön, így elkerülhető, hogy olyan terméket rendeljen be, ami nem elérhető, vagy éppen addigra elfogyott a külföldi raktárból. Újdonságként webáruházunk oldalán már chat-en is jelen vagyunk, így böngészés közben, ha segítségre van szüksége, egyből tud írni, ügyfélszolgálatunk pedig azonnal tud reagálni. 

Alpha Industries Air Base T póló

Alpha Industries Inc. Air Base T

Alpha Industries S&S T póló

Alpha Industries Inc. S&S T

Alpha Industries Star Flock T póló

Alpha Industries Inc. Star Flock T

Alpha Industries Rubber Print T póló

Alpha Industries Inc. Rubber Print T

Alpha Industries Fight Club T póló

Alpha Industries Inc. Fight Club T

Alpha Industries Big A Flock T póló

Alpha Industries Inc. Big A Flock T

Kérjük, tekintse meg a teljes 2014-es tavaszi/nyári Alpha Industries Inc. kollekciót a JETfly Webáruház honlapján, ahol az új pólók mellett tavaszi pilótadzsekiket, kabátokat, pulóvereket, ingeket választhat ízlése szerint. A 2014-es tavaszi/nyári kollekció új modelljeit folyamatosan töltjük fel a weboldalra, illetve a webshop Facebook oldalán is megjelentetjük!

Ha tetszett a cikk, kövesse
a JETflyt a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 18., 16:21
Az elmúlt napokban több friss hírt is olvashattunk az MH Kiss József 86. Helikopterdandárról, többek között arról is, hogy először ugrottak ejtőernyősök a H225M típusú közepes, többcélú forgószárnyasból.
2024. 03. 12., 13:39
A Pilatus svájci repülőgépgyártó a közelmúltban jelentette be, hogy a PC-21 típusú kiképző repülőgépekből álló globális flottája elérte és meghaladta az 500 000 repült órás történelmi mérföldkövet.
2024. 03. 06., 11:10
Ritka eset, amikor egy repülőgép-típus beszerzése világpolitikai jelentőségű alkudozások központi témája lesz. Márpedig pont ennek lehettünk szemtanúi, lassan több, mint egy esztendeje. A török taktika bevált, Svédország NATO-tagságának támogatásáért cserébe 23 milliárd dollárért 40 F-16V Block 70 Viper megvásárlására, és 79 Falcon felújítására kapnak lehetőséget.
2024. 03. 05., 12:25
Több évtizedes elmaradást pótolva a Honvédelmi Sportszövetség 2024-ben útjára indította a Honvéd Kadét Pilóta Programot, amelynek elsődleges célja a Magyar Honvédség légiereje számára a minőségi utánpótlás biztosítása.
2024-03-21 13:58:05
Modern helikopterek váltják a régi eszközöket a Magyar Honvédség kutató-mentő szolgálatában – jelentette be a honvédelmi miniszter. Szalay-Bobrovniczky Kristóf hozzátette: a napokban a régi típusú Mi-17-es helikoptereket a modern H145M forgószárnyasok váltották fel.
2024-03-21 09:15:14
2006. március 21-én nagyszabású eseményre, a Magyar Légierő első öt JAS 39 Gripenjének (3 C és 2 D változat) érkezésére várták a sajtó képviselőit a Kecskeméti Repülőbázison. A repülőgépeket a Magyar Légierő négy, illetve a Svéd Légierő három hajózója repülte hazánkba. A kétórás út a Svéd Védelmi Beszerzések Hivatalának linköpingi területéről indult.  
2024-03-05 10:15:09
2024. március 4-én, hétfőn, Gróf Gergely ezredes, a kecskeméti MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár parancsnoka tartott tájékoztatót, melyben többek között a bázison jelenleg zajló elektronikai hadviselési gyakorlatokról, valamint a Magyar Légierő Gripen flottájának idei évre tervezett feladatairól is hallhattunk információkat.
   MÁSOK ÍRTÁK
2024. 03. 25., 11:58
A magyar és a svéd kormány korszakos megállapodást kötött, ugyanis a már meglévő vadászgépek mellé négy új JAS-39 típusú vadászbombázóval bővül hazánk repülőgépflottája.
2024. 03. 25., 10:41
2024. 03. 22., 09:25
A máltai Universal Air március 26-ától hetente kétszer indít légijáratokat Pécs-Pogány reptérről a Málta–Pécs–München útvonalon.
2024. 03. 20., 09:21
A nyolcvanas évek második felében, a Tomcat üzemeltetés csúcspontján, az amerikai haditengerészet 22 elsővonalbeli (repülőgép-hordozós) százada repülte az F-14-est, megosztva a csendes-óceáni és az atlanti-óceáni flotta hordozói között.

  Legfrissebbek most

2022. október 28-án került sor Dani Zoltán székely származású nyugalmazott ezredes nagykanizsai előadására a Halis István Városi Könyvtárban. Az F-117-es lelövésének 25. jubileuma alkalmából idézzük most fel a prezentáció anyagát!

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Amennyiben feliratkozik alkalmi hírlevelünkre, postafiókjába küldjük a legfrissebb híreket!

E-mail cím:

Megszólítás:


A hírlevél feliratkozáshoz el kell fogadni a feltételeket.

Feliratkozás most

  Háború Művészete magazin