2024. 07. 27. szombat
Liliána, Olga
: 392 Ft   : 361 Ft Benzin: 625 Ft/l   Dízel: 687 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Válasszon cipőt, papucsot a JETfly Webáruházból!

JETfly  |  2013. 07. 01., 10:35

Webáruházunk a lábbelik széles választékával várja az érdeklődőket, hisz mint az köztudott, az érdeklődőkből lesznek a vásárlók. Győződjön meg Ön is arról, hogy legyen szó akár túrabakancsról, gumicsizmáról, félcipőről vagy akár kerti papucsról, kínálatunkban mindezeket megtalálja! Lássunk néhány terméket a széles választékból!

Egyik legnépszerübb félcipőnk most a könnyített kivitelü, sivatagi Gurkha félcipő, mely bézs színben, többféle méretben megrendelhető a JETfly Webáruházban

Gurkha félcipőt fekete színben is tudunk ajánlani, mely akár kiránduláshoz, vagy rövidebb túrákhoz is kiváló választás. Ezt a félcipőt fekete színben és többféle méretben kínáljuk.

Vibram talpas félcipőből is tudunk mutatni egy népszerü darabot, mely ráadásul nubuk bőrből készült! Kényelmes és trendi viselet, minőségi Vibram talppal. Zöld színben és többféle méretben rendelhető. 

A túrázáshoz is kiváló bakancsok közül álljon itt egy „nagyágyú”: a Vibram talpas, fekete Gurkha bakancs. A Vibram a világ legnagyobb cipőtalp márkája. (Vibram: a legnevesebb nemzetközi cipőtalpmárka, amely gumiból és egyéb vegyes anyagokból készül. Magas teljesítésü anyag, csúszásmentes, kopásálló és tartós. Kiemelkedően jó lépésbiztonságot ad, a legjobb túrabakancsoknál és túracipőknél alkalmazzák). A könnyített kivitelü taktikai bakancs az Achilles résznél gyöngyvászon betéttel készül a járás megkönnyítése céljából.

Mindazoknak, akik a bokabakancsok híve, ajánljuk a következő lábbelit. Impregnált gyöngyvászonnal kombinált könnyü hasított bőr boka bakancs, thinsulate béléssel (Thinsulate: Kiváló hőszigetelést biztosító anyag. Összehasonlítva más hasonló anyagokkal a THINSULATE sokkal könnyebb, kisebb térfogatú és kényelmesebb viselet), ragasztott gumitalppal.

Vadászoknak ajánljuk az általunk forgalmazott Champion vadászcsizmákat amelyek zöld színüek, csatos és zippes kivitelben kaphatóak. A csizmák neoprén bélésüek, amelyek biztosítják a láb komfortját.

Horgászok figyelmébe ajánljuk

gumicsizma kínálatunkat. A nálunk megtalálható bélelt, PVC alapú gumicsizma, a

víz és kosz elleni védelem mellett, minimális mechanikai hatások ellen is

védelmet nyújt.

Nyár – kert – kerti munka. Nem mindegy, hogy miben dolgozunk

kertünkben, ezért tekintsék meg kerti papucsainkat. A PVC-ből készült papucsok

vízállóak és csúszásbiztos talpúak.

… és ha már nyár, akkor nem hiányozhat a kínálatból a strandpapucs sem. Minőségi Alpha Industries Inc. papucs. Fekete színben, fehér Alpha logóval és Alpha Industries felirattal. A két papucs együtt teszi ki a feliratot. Egy 42-es méretü ráadásul raktárunkban is megtalálható, melyet kecskeméti irodánkban fel is tudnak próbálni!

A bemutatott termékek természetesen csak ízelítőül szolgálnak, a teljes kínálatért látogasson el a JETfly Webáruház oldalára, továbbá keresse a webshopot a Facebookon is, ahol naprakész ajánlatokkal és számos érdekességgel várjuk vásárlóinkat. 

Ha tetszett a cikk, kövesse
a JETflyt a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 01., 09:15
A nyár első hónapja bővelkedett repülős programokban, nem lesz ez másképp júliusban sem: a hónap első szombatján Berekfürdőre várják az érdeklődőket, ahol a felújított 9603-as oldalszámú MiG-21MF-et mutatják be. Mutatjuk a részleteket, mitől is lesz különleges ez a bemutató.
2024-07-19 10:30:07
Újabb repülőgépekre adott le megrendelést a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága, amellyel cargo részlegének flottája jövőre 17 példányosra bővül. Az új Boeing 777F gépek csatlakozásával az Emirates SkyCargo 30 százalékkal növeli főfedélzeti rakománykapacitását, hosszú távú megoldást kínálva a keresletnövekedésre.
2024-07-16 09:26:41
Újabb két Airbus H225M közepes többcélú helikopter érkezett Magyarországra hétfőn – közölte a honvédelmi miniszter. Szalay-Bobrovniczky Kristóf elmondta: a most érkező gépekkel tízre nőtt a Magyar Honvédségben a H225M típusú helikopterek száma.
2024-07-13 16:00:08
„Az elmúlt napok során egy olyan versenynek lehettünk tanúi, ahol a világ legkiválóbb ejtőernyősei mérték össze felkészültségüket, technikai tudásukat, és elhozták ennek a különleges sportnak az izgalmát, szépségét nekünk” – búcsúzott Kajári Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a 46. Ejtőernyős Világbajnokság résztvevőitől a szolnoki RepTárban, július 12-én.
   MÁSOK ÍRTÁK
2024. 07. 26., 09:45
Június 26-án megjelent az Aranysas magazin 2024. augusztusi lapszáma!
2024. 07. 25., 11:03
A Magyar Vitorlázórepülő Szövetség támogatásával a Dél-Zalai Aeroclub nemrégiben ifjúsági toborzó tábort tartott a nagykanizsai repülőtéren nyolc, 12 és 15 év közötti nagykanizsai, szepetneki és zalakarosi fiatal részvételével.
2024. 07. 22., 09:18
Április elsején egy újabb fejezet zárult le a nagygépes repülés történetében. Ezen a napon teljesítette utolsó feladatát a NASA DC-8-as kutató repülőgépe.
2024. 07. 18., 10:40
A nemzetközi légikikötő várhatóan július 18-án éjjel fél egytől ismét fogadja a Debrecenbe érkező és onnan induló járatokat.

  Legfrissebbek most

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Amennyiben feliratkozik alkalmi hírlevelünkre, postafiókjába küldjük a legfrissebb híreket!

E-mail cím:

Megszólítás:


A hírlevél feliratkozáshoz el kell fogadni a feltételeket.

Feliratkozás most

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.