2024. 07. 27. szombat
Liliána, Olga
: 392 Ft   : 361 Ft Benzin: 625 Ft/l   Dízel: 687 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az Amerikai Légierő pilótái is a Randolph napszemüvegeket választották!

JETfly  |  2014. 04. 11., 13:30

A nagy múltra visszatekintő Randolph márka tökéletes választás, mivel évtizedek óta a minőséget képviseli. Ékes bizonyítéka ennek, hogy többek között Hollywood sztárjai, a NASA szakemberei, illetve az Amerikai Légierő mellett számos egyéb légierő pilótái is a Randolph napszemüvegeit használják. A szigorú minőségi követelmények és a folyamatos fejlesztések révén a Randolph napszemüvegek a top kategóriát képviselik. Tekintsék meg a JETfly Webáruház napszemüveg kínálatát, és válasszák ki a színben, méretben legmegfelelőbb darabot, azt, ami nemcsak megjelenésünk kiegészítő kelléke lehet, hanem védi szemünket is a Nap káros sugaraitól!

Randolph IntruderSzemüvegvásárlás előtt sokan felteszik magukban a kérdést: „Miért is kell nekem napszemüveg? Használnám egyáltalán?” Tény és való, hogy ezeket a kérdéseket meg kell fontolni, de eddigi tapasztalataink és a visszajelzések alapján leírhatjuk, hogy minden egyes vásárlónk, aki Randolph napszemüveget választott webáruházunkból, megelégedettséggel hordja az általa kiválasztott modellt, panasz a szemüvegekre idáig nem érkezett.

Napszemüveg vásárláskor érdemes a terméket személyesen is felpróbálni, tükörben megnézni, hogy áll rajtunk. Pont ezért, kecskeméti irodánkban lehetőséget nyújtunk személyes próbalehetőségre, igyekszünk minél bővebb készlettel vásárlóink rendelkezésére állni. Ha esetleg az Ön által kiszemelt modell nincs éppen készleten raktárunkban, egyeztetjük a részleteket és a kiválasztott modell berendelése után – pár héten belül – be tudjuk szerezni. Ha nincs lehetősége a személyes megtekintésre, akkor is tudunk segíteni: telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére! Elmondjuk, mely típusok elérhetőek, hogy tudja kiválasztani a megfelelő méretet, és minden egyéb információt biztosítunk, amire szüksége van a vásárlás előtt.

Randolph Concorde

Ahogy webáruházunk kínálatában is láthatják, a Randolph napszemüvegek többféle típusban elérhetőek, az egyes modellek pedig variálhatóak, a keretszín, a lencseátmérő és a lencseszín tekintetében. A lehetőségek tárháza tehát igen bő, a készlettől függően minden vásárlónk kiválaszthatja, hogy melyik típust szeretné megrendelni az adott választási lehetőségeket szem előtt tartva.

Crew ChiefA Randolph pilóta napszemüvegekből, melyeket természetesen nem csak pilóták hordhatnak, az alábbi modellek érhetőek el: Aviator, Intruder, Avion, Crew Chief, Concorde, Sportsman.Webáruházunk oldalán részletes leírást találnak ezen típusokról, a választásban hangsúlyos szerepet kap hogy szögletes, kerekebb vagy épp csepp alakú lencsét szeretnénk szemünk elé. Mindezen információkat megtalálja a termékleírásban, továbbá azt is, hogy melyik szemüveg, milyen lencsével, keretszínnel, vagy szárral szállítható. A szemüvegeket minden esetben üveg lencsével rendeljük be: ezek a lencsék 100%-os védelmet biztosítanak az UVA, UVB és UVC sugarak ellen. Tudományos kutatások alapján a színes lencsék az alábbi jellemzőkkel rendelkeznek:

1. AGX (zöldes-szürke): a legnépszerübb lencseszín, a zöldes árnyalat pihenteti, nyugtatja a szemet. A színspektrum vörös és narancs tartományát jobban szüri, így élesebb látást biztosít.2. Grey-3 (szürke): a szürke, az összes szín keverékeként minden hullámhosszt azonosan, torzításmentesen enged át, a tárgyakat valóságos színükben láthatjuk vele.3. Tan-3 (barna): a barna, illetve borostyán színü lencse a szórt kék fény nagy részét kiszüri, ezzel növelve a látásélességet. Ez a lencseszín különösen kedvelt a vitorlázó repülőgép pilóták körében, mivel hamarabb észre lehet vele venni a párafoszlányokat és felhőkezdeményeket, mint szabad szemmel.

Randolph napszemüvegek

A Randolph napszemüvegek típustól függően kérhetőek feláras polarizált AGX lencsével is. A polarizált lencse lényege, hogy négyzetmilliméterenként több ezer párhuzamos mikronnyi bevágás van rajta, amelyek mindegyike apró prizmaként müködik, kiszürve ez által a csillogást. A régebbi típusok 90 fokos ráccsal készültek, ami azt eredményezte, hogy a folyadék-kristály kijelzőket csak bizonyos szögben lehetett látni. Vízparti tevékenységekhez, vízi sportokhoz különösen javallott, autóban azonban zavaró, hogy lehet látni a szélvédő interferencia foltjait. A lencsék esetében van egy újdonság is, a feláras Flash Mirror lencse, mely a népszerü AGX (zöldes-szürke) krómdioxid bevonattal ellátott változata, mely még jobban növeli a szürőképességet és fizikailag is ellenállóbbá teszi a lencsét.

Randolph Aviator Rose Gold

Újdonság: Randolph Aviator napszemüveg Rose Gold kerettel, polikarbonát lencsével

A napszemüvegeket stílusos Randolph papírdobozban szállítjuk: ebben megtalálható a napszemüveg, melyhez egy masszív, strapabíró tokot, törlőkendőt, garancialevelet és egy kis szerelő készletet is biztosít a gyártó.

Látogasson el a shop.repulonap.hu oldalra, ahol a Randolph napszemüvegek mellett számos egyéb repülős relikviát is vásárolhat!

Ha tetszett a cikk, kövesse
a JETflyt a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 01., 09:15
A nyár első hónapja bővelkedett repülős programokban, nem lesz ez másképp júliusban sem: a hónap első szombatján Berekfürdőre várják az érdeklődőket, ahol a felújított 9603-as oldalszámú MiG-21MF-et mutatják be. Mutatjuk a részleteket, mitől is lesz különleges ez a bemutató.
2024-07-19 10:30:07
Újabb repülőgépekre adott le megrendelést a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága, amellyel cargo részlegének flottája jövőre 17 példányosra bővül. Az új Boeing 777F gépek csatlakozásával az Emirates SkyCargo 30 százalékkal növeli főfedélzeti rakománykapacitását, hosszú távú megoldást kínálva a keresletnövekedésre.
2024-07-16 09:26:41
Újabb két Airbus H225M közepes többcélú helikopter érkezett Magyarországra hétfőn – közölte a honvédelmi miniszter. Szalay-Bobrovniczky Kristóf elmondta: a most érkező gépekkel tízre nőtt a Magyar Honvédségben a H225M típusú helikopterek száma.
2024-07-13 16:00:08
„Az elmúlt napok során egy olyan versenynek lehettünk tanúi, ahol a világ legkiválóbb ejtőernyősei mérték össze felkészültségüket, technikai tudásukat, és elhozták ennek a különleges sportnak az izgalmát, szépségét nekünk” – búcsúzott Kajári Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a 46. Ejtőernyős Világbajnokság résztvevőitől a szolnoki RepTárban, július 12-én.
   MÁSOK ÍRTÁK
2024. 07. 26., 09:45
Június 26-án megjelent az Aranysas magazin 2024. augusztusi lapszáma!
2024. 07. 25., 11:03
A Magyar Vitorlázórepülő Szövetség támogatásával a Dél-Zalai Aeroclub nemrégiben ifjúsági toborzó tábort tartott a nagykanizsai repülőtéren nyolc, 12 és 15 év közötti nagykanizsai, szepetneki és zalakarosi fiatal részvételével.
2024. 07. 22., 09:18
Április elsején egy újabb fejezet zárult le a nagygépes repülés történetében. Ezen a napon teljesítette utolsó feladatát a NASA DC-8-as kutató repülőgépe.
2024. 07. 18., 10:40
A nemzetközi légikikötő várhatóan július 18-án éjjel fél egytől ismét fogadja a Debrecenbe érkező és onnan induló járatokat.

  Legfrissebbek most

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Amennyiben feliratkozik alkalmi hírlevelünkre, postafiókjába küldjük a legfrissebb híreket!

E-mail cím:

Megszólítás:


A hírlevél feliratkozáshoz el kell fogadni a feltételeket.

Feliratkozás most

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.