2024. 03. 29. péntek
Auguszta
: 396 Ft   : 367 Ft Benzin: 625 Ft/l   Dízel: 687 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az Amerikai Légierő pilótái is a Randolph napszemüvegeket választották!

JETfly  |  2014. 04. 11., 13:30

A nagy múltra visszatekintő Randolph márka tökéletes választás, mivel évtizedek óta a minőséget képviseli. Ékes bizonyítéka ennek, hogy többek között Hollywood sztárjai, a NASA szakemberei, illetve az Amerikai Légierő mellett számos egyéb légierő pilótái is a Randolph napszemüvegeit használják. A szigorú minőségi követelmények és a folyamatos fejlesztések révén a Randolph napszemüvegek a top kategóriát képviselik. Tekintsék meg a JETfly Webáruház napszemüveg kínálatát, és válasszák ki a színben, méretben legmegfelelőbb darabot, azt, ami nemcsak megjelenésünk kiegészítő kelléke lehet, hanem védi szemünket is a Nap káros sugaraitól!

Randolph IntruderSzemüvegvásárlás előtt sokan felteszik magukban a kérdést: „Miért is kell nekem napszemüveg? Használnám egyáltalán?” Tény és való, hogy ezeket a kérdéseket meg kell fontolni, de eddigi tapasztalataink és a visszajelzések alapján leírhatjuk, hogy minden egyes vásárlónk, aki Randolph napszemüveget választott webáruházunkból, megelégedettséggel hordja az általa kiválasztott modellt, panasz a szemüvegekre idáig nem érkezett.

Napszemüveg vásárláskor érdemes a terméket személyesen is felpróbálni, tükörben megnézni, hogy áll rajtunk. Pont ezért, kecskeméti irodánkban lehetőséget nyújtunk személyes próbalehetőségre, igyekszünk minél bővebb készlettel vásárlóink rendelkezésére állni. Ha esetleg az Ön által kiszemelt modell nincs éppen készleten raktárunkban, egyeztetjük a részleteket és a kiválasztott modell berendelése után – pár héten belül – be tudjuk szerezni. Ha nincs lehetősége a személyes megtekintésre, akkor is tudunk segíteni: telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére! Elmondjuk, mely típusok elérhetőek, hogy tudja kiválasztani a megfelelő méretet, és minden egyéb információt biztosítunk, amire szüksége van a vásárlás előtt.

Randolph Concorde

Ahogy webáruházunk kínálatában is láthatják, a Randolph napszemüvegek többféle típusban elérhetőek, az egyes modellek pedig variálhatóak, a keretszín, a lencseátmérő és a lencseszín tekintetében. A lehetőségek tárháza tehát igen bő, a készlettől függően minden vásárlónk kiválaszthatja, hogy melyik típust szeretné megrendelni az adott választási lehetőségeket szem előtt tartva.

Crew ChiefA Randolph pilóta napszemüvegekből, melyeket természetesen nem csak pilóták hordhatnak, az alábbi modellek érhetőek el: Aviator, Intruder, Avion, Crew Chief, Concorde, Sportsman.Webáruházunk oldalán részletes leírást találnak ezen típusokról, a választásban hangsúlyos szerepet kap hogy szögletes, kerekebb vagy épp csepp alakú lencsét szeretnénk szemünk elé. Mindezen információkat megtalálja a termékleírásban, továbbá azt is, hogy melyik szemüveg, milyen lencsével, keretszínnel, vagy szárral szállítható. A szemüvegeket minden esetben üveg lencsével rendeljük be: ezek a lencsék 100%-os védelmet biztosítanak az UVA, UVB és UVC sugarak ellen. Tudományos kutatások alapján a színes lencsék az alábbi jellemzőkkel rendelkeznek:

1. AGX (zöldes-szürke): a legnépszerübb lencseszín, a zöldes árnyalat pihenteti, nyugtatja a szemet. A színspektrum vörös és narancs tartományát jobban szüri, így élesebb látást biztosít.2. Grey-3 (szürke): a szürke, az összes szín keverékeként minden hullámhosszt azonosan, torzításmentesen enged át, a tárgyakat valóságos színükben láthatjuk vele.3. Tan-3 (barna): a barna, illetve borostyán színü lencse a szórt kék fény nagy részét kiszüri, ezzel növelve a látásélességet. Ez a lencseszín különösen kedvelt a vitorlázó repülőgép pilóták körében, mivel hamarabb észre lehet vele venni a párafoszlányokat és felhőkezdeményeket, mint szabad szemmel.

Randolph napszemüvegek

A Randolph napszemüvegek típustól függően kérhetőek feláras polarizált AGX lencsével is. A polarizált lencse lényege, hogy négyzetmilliméterenként több ezer párhuzamos mikronnyi bevágás van rajta, amelyek mindegyike apró prizmaként müködik, kiszürve ez által a csillogást. A régebbi típusok 90 fokos ráccsal készültek, ami azt eredményezte, hogy a folyadék-kristály kijelzőket csak bizonyos szögben lehetett látni. Vízparti tevékenységekhez, vízi sportokhoz különösen javallott, autóban azonban zavaró, hogy lehet látni a szélvédő interferencia foltjait. A lencsék esetében van egy újdonság is, a feláras Flash Mirror lencse, mely a népszerü AGX (zöldes-szürke) krómdioxid bevonattal ellátott változata, mely még jobban növeli a szürőképességet és fizikailag is ellenállóbbá teszi a lencsét.

Randolph Aviator Rose Gold

Újdonság: Randolph Aviator napszemüveg Rose Gold kerettel, polikarbonát lencsével

A napszemüvegeket stílusos Randolph papírdobozban szállítjuk: ebben megtalálható a napszemüveg, melyhez egy masszív, strapabíró tokot, törlőkendőt, garancialevelet és egy kis szerelő készletet is biztosít a gyártó.

Látogasson el a shop.repulonap.hu oldalra, ahol a Randolph napszemüvegek mellett számos egyéb repülős relikviát is vásárolhat!

Ha tetszett a cikk, kövesse
a JETflyt a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 18., 16:21
Az elmúlt napokban több friss hírt is olvashattunk az MH Kiss József 86. Helikopterdandárról, többek között arról is, hogy először ugrottak ejtőernyősök a H225M típusú közepes, többcélú forgószárnyasból.
2024. 03. 12., 13:39
A Pilatus svájci repülőgépgyártó a közelmúltban jelentette be, hogy a PC-21 típusú kiképző repülőgépekből álló globális flottája elérte és meghaladta az 500 000 repült órás történelmi mérföldkövet.
2024. 03. 06., 11:10
Ritka eset, amikor egy repülőgép-típus beszerzése világpolitikai jelentőségű alkudozások központi témája lesz. Márpedig pont ennek lehettünk szemtanúi, lassan több, mint egy esztendeje. A török taktika bevált, Svédország NATO-tagságának támogatásáért cserébe 23 milliárd dollárért 40 F-16V Block 70 Viper megvásárlására, és 79 Falcon felújítására kapnak lehetőséget.
2024. 03. 05., 12:25
Több évtizedes elmaradást pótolva a Honvédelmi Sportszövetség 2024-ben útjára indította a Honvéd Kadét Pilóta Programot, amelynek elsődleges célja a Magyar Honvédség légiereje számára a minőségi utánpótlás biztosítása.
2024-03-21 13:58:05
Modern helikopterek váltják a régi eszközöket a Magyar Honvédség kutató-mentő szolgálatában – jelentette be a honvédelmi miniszter. Szalay-Bobrovniczky Kristóf hozzátette: a napokban a régi típusú Mi-17-es helikoptereket a modern H145M forgószárnyasok váltották fel.
2024-03-21 09:15:14
2006. március 21-én nagyszabású eseményre, a Magyar Légierő első öt JAS 39 Gripenjének (3 C és 2 D változat) érkezésére várták a sajtó képviselőit a Kecskeméti Repülőbázison. A repülőgépeket a Magyar Légierő négy, illetve a Svéd Légierő három hajózója repülte hazánkba. A kétórás út a Svéd Védelmi Beszerzések Hivatalának linköpingi területéről indult.  
2024-03-05 10:15:09
2024. március 4-én, hétfőn, Gróf Gergely ezredes, a kecskeméti MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár parancsnoka tartott tájékoztatót, melyben többek között a bázison jelenleg zajló elektronikai hadviselési gyakorlatokról, valamint a Magyar Légierő Gripen flottájának idei évre tervezett feladatairól is hallhattunk információkat.
   MÁSOK ÍRTÁK
2024. 03. 25., 11:58
A magyar és a svéd kormány korszakos megállapodást kötött, ugyanis a már meglévő vadászgépek mellé négy új JAS-39 típusú vadászbombázóval bővül hazánk repülőgépflottája.
2024. 03. 25., 10:41
2024. 03. 22., 09:25
A máltai Universal Air március 26-ától hetente kétszer indít légijáratokat Pécs-Pogány reptérről a Málta–Pécs–München útvonalon.
2024. 03. 20., 09:21
A nyolcvanas évek második felében, a Tomcat üzemeltetés csúcspontján, az amerikai haditengerészet 22 elsővonalbeli (repülőgép-hordozós) százada repülte az F-14-est, megosztva a csendes-óceáni és az atlanti-óceáni flotta hordozói között.

  Legfrissebbek most

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Dánia - az F-35-ösök érkezésével - folyamatosan vonja ki a hadrendből F-16-os vadászbombázóit, melyek értékesítését már korábban meghirdették. A lehetséges vásárló kilétét a napokban hozták nyilvánosságra.

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Amennyiben feliratkozik alkalmi hírlevelünkre, postafiókjába küldjük a legfrissebb híreket!

E-mail cím:

Megszólítás:


A hírlevél feliratkozáshoz el kell fogadni a feltételeket.

Feliratkozás most

  Háború Művészete magazin