2024. 07. 21.
Dániel, Daniella
: 391 Ft   : 360 Ft Benzin: 625 Ft/l   Dízel: 687 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Jelentős pályázati támogatás informatikai fejlesztésre és telephely bővítésre – akár 70% állami finanszírozással

Jelentős pályázati támogatás informatikai fejlesztésre és telephely bővítésre – akár 70% állami finanszírozással
JETfly  |  2021. 03. 23., 14:09

A jetfly.hu már több, mint 20 éve működő katonai repüléssel foglalkozó hírportál, napi szinten frissülő cikkekkel tájékoztatja a repülés iránt érdeklődőket az aktuális hírekről. Az oldalt a Silicon Dreams Kft. üzemelteti, mely 25 éves múltra tekint vissza az informatikai szolgáltatások piacán.

 

LEGFRISSEBB INFORMÁCIÓ: 2021.07.12-TŐL BEADHATÓ LESZ A PÁLYÁZAT!

RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE!

 

Árajánlat kérése

Az árajánlatkérések beadására szolgáló felület már MEGNYÍLT! Kérjen ajánlatot D4S vállalatirányítási rendszerünkre, melyben segítünk az alábbi bemutató videóval, illetve ide kattintva elolvashatja erről szóló rövid útmutatónkat is.  Ajánlatot csak belépés után, a regisztrációval rendelkező ügyfelek tudnak kérni a https://vallalkozzdigitalisan.hu/ weboldalon!

A Silicon Dreams Kft. elsődleges célja egy olyan saját fejlesztésű, magyar nyelvű informatikai rendszer szolgáltatása ügyfelei részére, mely megkönnyíti a cégek napi ügyviteli folyamatait. Egy helyen tud számlázni, kezelni a raktárkészletét, elvégezni a leltárazási folyamatot, kezelni a dolgozók és a partnerek adatait, továbbá a pénzügyek - kiadások és bevételek - is átláthatóbbak. Az ilyen programot nevezzük vállalatirányítási rendszernek, amivel fontos, hogy az Ön cége is rendelkezzen, hiszen segítségével:

-          elfelejtheti a papíralapú számlákkal járó problémákat

-          a számlák NAV felé történő továbbítása egyszerűbbé válik

-          nem kell több programot kezelnie, minden egy helyen látható

-          kevesebb adminisztrációra lesz szükség

Kattintson ide és ismerje meg jobban a vállalatirányítási rendszerek fontosságát

Idén egyszerűbben juthat vállalatirányítási rendszerhez, hiszen a GINOP PLUSZ-1.2.1-21 pályázattal jelentős összegű támogatást nyerhet, amit informatikai fejlesztésre, továbbá akár ingatlan beruházásra is felhasználhat. Pályázatának benyújtásában teljeskörű segítséget tudunk nyújtani, termékeink, a D4S és DREAM4SYS rendszerek pedig tökéletesen megfelelnek a pályázat követelményeinek.

Milyen részleteket érdemes tudni a pályázatról?

Várhatóan 2021 nyár elejétől lesz beadható a pályázat, összesen 200 milliárd Ft áll majd rendelkezésre, a támogatás összege pedig minimum 10 millió Ft, maximum 629,3 milliót Ft lehet. A támogatás mértéke maximum 70% lehet, mely alapvetően visszatérítendő, de adott feltételek mentén vissza nem térítendővé alakulhat. A támogatható tevékenységek és elszámolható költségek köréről bővebb információkat itt olvashat. A pályázati felhívásra vidéki mikro-, kis-, és középvállalkozások nyújthatják be kérelmüket. Budapest területén megvalósuló fejlesztés nem támogatható. Kattintson ide, hogy részletesebben megismerhesse a pályázók körét. 

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ezen űrlap kitöltésével, ezáltal személyre szabottan tudjuk megválaszolni felmerülő kérdéseit a pályázattal kapcsolatban.

Ha tetszett a cikk, kövesse
a JETflyt a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 01., 09:15
A nyár első hónapja bővelkedett repülős programokban, nem lesz ez másképp júliusban sem: a hónap első szombatján Berekfürdőre várják az érdeklődőket, ahol a felújított 9603-as oldalszámú MiG-21MF-et mutatják be. Mutatjuk a részleteket, mitől is lesz különleges ez a bemutató.
2024. 06. 24., 14:03
„A sikerhez kevés csupán az eszköz és a technika, kell hozzá motivált, tenni akaró állomány elszánt, odaadó parancsnokkal az élén” – fogalmazott köszöntő beszédében Könczöl Ferenc ezredes, az MH Légierő Parancsnokság megbízott parancsnoka az MH 47. Bázisrepülőtér parancsnoki beosztás átadás-átvétele alkalmából rendezett ünnepségen, június 21-én.
2024-07-13 16:00:08
„Az elmúlt napok során egy olyan versenynek lehettünk tanúi, ahol a világ legkiválóbb ejtőernyősei mérték össze felkészültségüket, technikai tudásukat, és elhozták ennek a különleges sportnak az izgalmát, szépségét nekünk” – búcsúzott Kajári Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a 46. Ejtőernyős Világbajnokság résztvevőitől a szolnoki RepTárban, július 12-én.
2024-07-07 23:08:03
Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.
   MÁSOK ÍRTÁK
2024. 07. 18., 10:40
A nemzetközi légikikötő várhatóan július 18-án éjjel fél egytől ismét fogadja a Debrecenbe érkező és onnan induló járatokat.
2024. 07. 16., 13:52
Véget ért 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokság - A „szolnoki szikrázás” a csodálatos színek mellett a fény és árnyék izgalmas játékának megörökítésére is lehetőséget kínált. A fekete-fehér fotók soha el nem múló varázsával.
2024. 07. 12., 16:30
Megérkeztek Pápára, a Magyar Honvédség 47. Bázisrepülőtérre a Jolly Vihar 24 gyakorlaton részt vevő külföldi alakulatok: az Amerikai Légierő 56. és 57. Harci Kutató-mentő Százada.
2024. 07. 11., 10:35
Az 1991-es öbölháborúban lelőtt repülőgépek személyzetének mentése lehangoló képet mutatott.

  Legfrissebbek most

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia - több európai országhoz hasonlóan - a Lockheed Martin ötödik generációs harci repülőgépével, az F-35-össel modernizálná légierejét.

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Amennyiben feliratkozik alkalmi hírlevelünkre, postafiókjába küldjük a legfrissebb híreket!

E-mail cím:

Megszólítás:


A hírlevél feliratkozáshoz el kell fogadni a feltételeket.

Feliratkozás most

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.